Pravno obvestilo - JP Prlekija

Pravno obvestilo

Domov / Pravno obvestilo

Pravne informacije

Spletno stran www.jp-prlekija.si smo v JP Prlekija d.o.o. oblikovali z namenom, da uporabnikom posredujemo splošne informacije o naši družbi, kontaktih in druge uporabne informacije.

Javno podjetje Prlekija d.o.o. želi na spletnih straneh z vso skrbnostjo zagotavljati točne in ažurne podatke in informacije.
Uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost, pri čemer Javno podjetje Prlekija d.o.o. Ljutomer, kakor tudi druge pravne in fizične osebe, ki sodelujejo pri oblikovanju in dopolnjevanju vsebine spletnih strani JP Prlekija d.o.o., ne odgovarjajo za morebitno škodo, ki bi nastala kot posledica napake ali pomanjkljivosti v vsebini objavljenih podatkov, oz. zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe podatkov in informacij, ki so objavljene na spletnih straneh JP Prlekija d.o.o..
Spletne strani www.jp-prlekija.si, vsebujejo tudi informacije tretjih oseb, kakor tudi povezave s spletnimi stranmi tretjih oseb, katerih vsebina oz. informacije JP Prlekija na svojih spletnih straneh zgolj povzema in zato ne prevzema odgovornosti za navedene informacije tretjih oseb.

Vse informacije in podobe, vsebovane na teh spletnih straneh, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Dokumenti, objavljeni na teh spletnih straneh, so lahko reproducirani le v nekomercialne namene, pri čemer morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah in se ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene. Blagovne znamke in storitvene znamke, ki se pojavljajo na teh straneh, so registrirane, oziroma ima le JP Prlekija d.o.o. pravico do njihove uporabe.

Javno podjetje Prlekija d.o.o. si pridržuje pravico, da kadarkoli brezpogojno odloča o vsebini in spremembah svojih spletnih strani in ne prevzema odgovornosti za kakršnekoli posledice takih sprememb.